Антикварна книжарница 'Последна любов'

Разпродават се книгите от раздели 'Детски', 'Любовни', 'История', 'Еротични' - всички са с намалени цени.

Книгите, които сте поръчали, ще Ви бъдат доставени чрез куриерска фирма Еконт  - http://www.econt.com

 и  Български пощи ЕАД  ( http://www.bgpost.bg/Bulgarian/Pricelist.aspx ).

 

Поръчките ще бъдат изпълнявани по реда на тяхното получаване. РАЗХОДИТЕ ПО ИЗПРАЩАНЕТО СА ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА. Цената на доставката зависи от тежестта на книгата и стойността на наложения патеж - подробности може да намери в горепосочения сайт на куриерска фирма Еконт  и в сайта на Български пощи . При доставяне на поръчката с куриерска фирма излиза по-евтино, ако посочите в кой офис на фирмата искате да Ви бъде предоставена тя и да си я вземете от там. Посочете желаните от Вас книги направо на някой от посочените на и-мейли, ако формата за поръчване Ви затруднява. Възможно е също, ако искате да си поръчате повече от една книга, да не успеете да го направите, и затова е по-добре да ми пишете.

 

Ако поръчаните книги са повече от една ще бъдат изпращани в един плик и така клиентът ще заплаща за една доставка.

 

При формата за поръчване всички полета без Допълнителни инструкции са задължителни.

Моля да оставяте актуални мобилни телефони и и-мейли за обратна връзка.

 

ВАЖНО: Засега търсачката работи с главна буква, когато е име на човек или дума, която по правилата на правописа се изписва с главна буква, както и когато е име на книга ( например Шогун, а не шогун ). До отстраняването на проблема ще работи по този начин. Извинявам се за неудобството!

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ: Предоставените лични данни няма да бъдат използвани за други цели, различни от обслужването на клиента, нито предоставяни на трети лица.

Доставените книги могат да бъдат върнати в седем дневен срок от получаването в ненарушен вид според чл.55 от ЗЗП, като разходите по връщането са за сметка на клиента.